SheSuit Nederland BV

SheSuit

SheSuit - Personal Couture



Iedere vrouw verdient een topverschijning!


Kleding maken de topvrouw.


Een relatief kleine groep ambitieuze vrouwen zit in de top van de (zaken)wereld. Deze vrouwen weten als geen ander hoe belangrijk het is dat kleding een verpersoonlijking is van jezelf. Wat betekent kledingkeuze en Tailor Made voor hen?



SheSuit maakt Personal Couture: unieke op maat gemaakte kleding voor de vrouw die zich wil onderscheiden.
De couturestukken worden met zorg en precisie handgemaakt in ons eigen atelier door ervaren Meester Coupeurs.







www.shesuit.com







__________________________





woensdag 20 oktober 2010

Het SheSuit-recept



Slechts 2 % van de vrouwen voldoet aan het ideaalbeeld: 90 – 60 – 90 en het liefst langer dan 1.75. SheSuit helpt graag de overige 98 %!

Tailor made suits for women, dat is wat SheSuit doet. Voor het eerst in Nederland en omringende landen kunnen vrouwen een exclusief en handgemaakt pak op maat laten aanmeten. U kunt kiezen uit een zeer uitgebreide collectie van fraaie Italiaanse, Franse en Engelse stoffen en een tal van stylingkeuzes. SheSuit heeft een innovatief patroonsysteem ontwikkeld waarmee voor iedere vrouw het pak perfect op maat gemaakt kan worden. Op basis van de stylingkeuzes van de klant en de specifieke maten worden de gegevens direct in huis omgezet in een uniek patroon per klant en vanzelfsprekend wordt het pak voor u perfect op maat gemaakt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten