SheSuit Nederland BV

SheSuit

SheSuit - Personal Couture



Iedere vrouw verdient een topverschijning!


Kleding maken de topvrouw.


Een relatief kleine groep ambitieuze vrouwen zit in de top van de (zaken)wereld. Deze vrouwen weten als geen ander hoe belangrijk het is dat kleding een verpersoonlijking is van jezelf. Wat betekent kledingkeuze en Tailor Made voor hen?



SheSuit maakt Personal Couture: unieke op maat gemaakte kleding voor de vrouw die zich wil onderscheiden.
De couturestukken worden met zorg en precisie handgemaakt in ons eigen atelier door ervaren Meester Coupeurs.







www.shesuit.com







__________________________





zaterdag 13 november 2010

Empowerment van vrouwen in Arnhem


Op zondagmiddag 7 november 2010 werd in het pand van Van Lanschot Arnhem een moderne High Tea voor ambitieuze vrouwen georganiseerd.

Het idee voor de bijeenkomst kwam van Astrid Huitink-Jacobs en Angélique Koopmans. De benoeming van Astrid Huitink-Jacobs tot eerste vrouwelijke directeur van het Arnhemse kantoor viel samen met de wens van Angélique Koopmans om aandacht te geven aan de relaties van haar bedrijf SheSuit in de Arnhemse regio.

Topladies met passie
Ruim dertig “topladies” uit de advocatuur, rechtelijke macht, advieswereld en diverse zelfstandig ondernemers waren te gast op kantoor. De opzet was om deze middag drie vormen van ambitie de bühne te geven: werk, maatschappij en gezin.

Als eerste spreekster vertelde Angélique Koopmans over haar passie als ondernemer: het kleden van vrouwen! Losjes en met veel humor vertelde zij over de impact van een goede outfit en zakenauto, ondersteund door conclusies van diverse onderzoeken.

bron: www.VanLanschot.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten